top of page

Impressum

 

Vulpés Electronics GmbH

Einsteinstraße 1
24118 Kiel

Germany

Telefon: +49 431 90883408
E-Mail: info@vulpes-electronics.com

UID: DE299732228

 

Representerat av:
Verkställande direktör Rustam Ismailov

Registerpost:
Registrerad i handelsregistret.
Registerdomstol: Kiel
Registernummer: HRB 18217 KI

Bildrättigheter:
Vulpés Electronics GmbH
Shutterstock
Fotolia

Hänvisning till EU-tvistlösning
För en lösning utom rätta av konsumenttvister har Europeiska unionen inrättat en online-plattform ("OS-plattform") för att kontakta. Plattformen finns på http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Vår e-postadress är: info@vulpes-electronics.com

Disclaimer – rättsliga hänvisningar
§ 1 Varning om innehåll
Det gratis och fritt tillgängliga innehållet på denna webbplats skapades med största möjliga omsorg. Operatören av denna webbplats tar emellertid inget ansvar för exaktheten och aktualiteten hos de tillhandahållna gratis och fritt tillgängliga journalistiska guiderna och nyheterna. Bidrag märkta med namn återspeglar respektive författares uppfattning och inte alltid operatörens uppfattning. Bara genom att anropa det gratis och fritt tillgängliga innehållet ingås inget avtalsförhållande mellan användaren och operatören, så länge den saknar operatörens lagliga bindande vilja.

§ 2 Externa länkar

Den här webbplatsen innehåller länkar till tredje parts webbplatser ("externa länkar"). Dessa webbplatser är föremål för ansvar för respektive operatör. Operatören har kontrollerat innehållet vid förstagångslänk för att avgöra om det finns några lagliga överträdelser. Vid den tiden var inga överträdelser uppenbara. Operatören har ingen inverkan på nuvarande och framtida design och innehåll på de länkade sidorna. Inställningen av externa länkar betyder inte att Operatören adopterar innehållet bakom referensen eller länken. En konstant kontroll av externa länkar är inte rimligt för operatören utan konkreta bevis på rättsliga överträdelser. Med kännedom om lagöverträdelser tas sådana externa länkar omedelbart bort.


§ 3 Upphovsrätt och tillhörande upphovsrätt
Innehållet som publiceras på denna webbplats är föremål för tysk upphovsrätt och tillhörande upphovsrätt. All användning som inte är tillåten enligt tyska upphovsrätt och tillhörande upphovsrättslagar kräver föregående skriftligt samtycke från Operatören eller respektive upphovsrättsinnehavare. Detta gäller i synnerhet mångfaldigande, bearbetning, översättning, lagring, bearbetning eller reproduktion av innehåll i databaser eller andra elektroniska media och system. Innehåll och rättigheter för tredje part är markerade som sådana. Obehörig mångfaldigande eller vidarebefordran av enskilt innehåll eller kompletta sidor är inte tillåtet och straffbart. Endast produktion av kopior och nedladdningar för personlig, privat och icke-kommersiell användning är tillåten.


Presentationen av denna webbplats i externa ramar är endast tillåtet med skriftligt tillstånd.


§ 4 Särskilda användningsvillkor
Om särskilda villkor för enskilda användningar av denna webbplats avviker från ovan nämnda punkter, ska detta uttryckligen anges på lämplig plats. I det här fallet gäller de särskilda användningsvillkoren i varje enskilt fall. Källa: experter-branchenbuch.de

 

Dataskyddsförordning
Dataskyddsförordningen finns på fliken "Dataskyddsförklaring" i sidfoten. Den nedre länken leder dig direkt till sidan.
https://www.vulpes-electronics.net/datenschutzbestimmung

bottom of page